Me gler oss til påsken i Gamleposten!
Onsdag 16. april og skjærtorsdag 17. april er vi åpent fra 1730.
Menyen er:
7 retter starter her:
-smørstekt kamskjell på valnøtt og chevresalat med eplesmør
-gingrava sjøkreps med mandelpotetchips, sjøkrepsmajones og pomzusaus
-gingrava sjøkreps med mandelpotetchips, sjøkrepsmajones og pomzusaus
5 retter starter her:
-røykelaks med dillkrem, grønne epler meskebrød og rogn
-brandad med choritzo, purresmør og fritert kapers
-brandad med choritzo, purresmør og fritert kapers
3 retter starter her:
-gulrot og applesinsuppe med chillirista chickerter, rømme og urter
-bakt kveite med sitronhollandaise, sellerirot/ eplepure, brokolini , sylta lauk, pastinakk og ovnsbakte småpoteter
-brunostis med rørte bringebær og sirupsknekk
-bakt kveite med sitronhollandaise, sellerirot/ eplepure, brokolini , sylta lauk, pastinakk og ovnsbakte småpoteter
-brunostis med rørte bringebær og sirupsknekk
På påskaften 19. april har vi boblelunsj for damer
Menyen er:
Danske smørbrød, serveres på rugbrød
- Sildesalat med rømme, rogn, lauk og dill
- Røykelaks med egg og purre salat og fritert kapers
- Leverpostei med rista sopp bacon og rødbetsalat
- Dessert, pasjonsfruktfromasje med karamelisert kvit sjokolade og sitronsaus
Danske smørbrød, serveres på rugbrød
- Sildesalat med rømme, rogn, lauk og dill
- Røykelaks med egg og purre salat og fritert kapers
- Leverpostei med rista sopp bacon og rødbetsalat
- Dessert, pasjonsfruktfromasje med karamelisert kvit sjokolade og sitronsaus
Priser
3 retters meny kr 745,-
5 retters meny kr 945,-
7 retters meny kr 1145,-
Boblelunsj: 2-retter og 1 glass bobler kr 595,-
5 retters meny kr 945,-
7 retters meny kr 1145,-
Boblelunsj: 2-retter og 1 glass bobler kr 595,-
På onsdag er det retur kl 2130 med skyssen.
På torsdag er det retur med Venemøy kl 2245
På torsdag er det retur med Venemøy kl 2245
Palmehelga er vi stengt grunna privat arrangement.
Bestill magi på: 909 80 814/ 412 15 175
Helsing
Rollaug, Silje og Torstein
Rollaug, Silje og Torstein