Gampleposten i påsken

Publisert av Redaktør - Espevær den 16.04.25. Oppdatert 17.04.25.

Me gler oss til påsken i Gamleposten!



Onsdag 16. april og skjærtorsdag 17. april er vi åpent fra 1730.

 
Menyen er:

7 retter starter her:

-smørstekt kamskjell på valnøtt og chevresalat med eplesmør
-gingrava sjøkreps med mandelpotetchips, sjøkrepsmajones og pomzusaus
 

5 retter starter her:

-røykelaks med dillkrem, grønne epler meskebrød og rogn
-brandad med choritzo, purresmør og fritert kapers
 

3 retter starter her:

-gulrot og applesinsuppe med chillirista chickerter, rømme og urter
-bakt kveite med sitronhollandaise, sellerirot/ eplepure, brokolini , sylta lauk, pastinakk og ovnsbakte småpoteter
-brunostis med rørte bringebær og sirupsknekk
 

På påskaften 19. april har vi boblelunsj for damer

Menyen er:
Danske smørbrød, serveres på rugbrød
- Sildesalat med rømme, rogn, lauk og dill
- Røykelaks med egg og purre salat og fritert kapers
- Leverpostei med rista sopp bacon og rødbetsalat
- Dessert, pasjonsfruktfromasje med karamelisert kvit sjokolade og sitronsaus
 

Priser

3 retters meny kr 745,-
5 retters meny kr 945,-
7 retters meny kr 1145,-
Boblelunsj: 2-retter og 1 glass bobler kr 595,-
På onsdag er det retur kl 2130 med skyssen.
På torsdag er det retur med Venemøy kl 2245
 
Palmehelga er vi stengt grunna privat arrangement.
 
Bestill magi på: 909 80 814/ 412 15 175
 
Helsing
Rollaug, Silje og Torstein